EkoHeating sistem podnog grejanja na 12 Volti koji je nastao u skladu sa trendom globalnog kretanja ka uštedi električne energije, koristi aluminijumske trake koje se postavljaju u pod pod bilo kojim okolnostima koje zahteva objekat.

Proizvod je sastavljen od grejnog tela (alu trake), elektronskog skopa, i termostata. Grejno telo je plastificirana aluminijumska traka širine od 6 – 20 cm, debljine 0.5 mm, koja se polaže na unutrašnje ili spoljašne podne ili zidne površine. Elektro sklop je smešten u čelično kućište veličine 35 x 38 cm.

Montaža se vrši na zid ili u zid. Termostati su predviđeni za svaku prostoriju posebno. Prilikom montaže koriste se elektronski ili elektromehanički termostati.

Novitet su “smart” tj pametni termostati koji omogućavaju veoma laka integrisanja u prostorima tzv. “pametnih kuća”. Snaga sklopa za napajanje određena je toplotnim gubicima prostora kojeg pokriva. Dimenzije grejnih traka zavise od željene specifične emisije toplote (W/m2) grejanja.

Ekonomičnost

Za komforno grejanje stambenog objekta do 50 m2 na temperaturi od 22 – 24 C, pri standardnoj izolaciji objekta, troškovi grejanja iznose od 3.500 do 4.500 dinara u sezoni grejanja.

Trenutno najinovatinije i ekonomično podno grejanje vašeg doma, poslovnog prostora ili spoljnih površina.

Za sve se brinemo mi: savetujemo, izrađujemo nacrt i predstavljamo vam prednosti podnog grejanja EkoHeating.

Naša iskusna ekipa položiće svu potrebnu instalaciju za ugradnju sistema EkoHeating – brzo, profesionalno i pouzdano.

Nudimo brzi servis i pouzdanu potporu. Savršenstvo sistema zajedno s našim uslugama servisa osiguraće vam miran i topao san.