by nenadnik nenadnik Нема коментара

Podna konstrukcija:

Trake za grejanje se obično postavljaju ispod estriha ili na izolaciju, ali se mogu postaviti i na estrihe ili ispod podnih obloga. Nivo poda se povećava samo za 0,4 mm. Iako može zvučati čudno, postavili smo i trake na postojeće podne obloge (mobilna verzija).

Jedini uslov je da su pokriveni nečim zbog vizuelnog efekta. Možete koristiti sve: topli pod, laminat, gumu, tepih, gipsane ploče, veštačku travu itd. Naravno, možete koristiti i keramiku ili kamen, ako postojeći podovi dozvoljavaju. Zbog toga trake za grejanje dopuštaju suve i vlažne estrihe i sve vrste podnih obloga. Bićete zagrejani gde god da ih smestite.

Zidna konstrukcija:

U slučaju montaže na zid, opcije za montažu su neograničene. Trake se mogu postaviti ispod ili iznad maltera. Jedino je važno da postoji toplotna izolacija za grejna tela (spolja ili unutar zida), inače će se gubiti toplota.

Prilikom prilagođavanja zidu obično postavljamo sloj izolacije, pričvršćujući grejače trake na njega (do 180-200 cm) i pokrivamo ih svim gipsanim pločama. Ako su zidovi previše krivi za takvu intervenciju, mi ih poravnavamo sa Al-profilima. U svakom slučaju, procedura nije previše zahtevna.

Uz malo truda, možete dobiti ekvivalent zagrejavanja na podu.

Dizajn plafona je takođe moguć.

Elektronika:

Obično se postavlja u zid, tako da je nakon instalacije vidljiv samo poklopac električih sklopova i termostata, ali moguća su i različita rešenja.

Dimenzije kućišta su 22x35x10 ili 35x35x10.

Nema potrebe da se montira elektronski sklop ili sklopovi u prostoriji koja se greje. Korisnici se najčešće odlučuju za instalaciju u hodniku. U drugim prostorijama ostaju samo termostati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *